vineri, 8 ianuarie 2010

Jocurile foamei

Nu pot sa astept sa o termin de citit pentru ca pana atunci s-ar putea sa uit toate gandurile care mi-au trecut prin cap in timp ce o citeam. Sunt la pagina 100 din 500 si de mult n-am mai pus mana pe o carte la care sa-mi stea mintea si sa nu stiu cum sa mai fur cateva minute sa mai citesc macar o fraza :D.

Am inceput cartea opintindu-ma ca magarul ca de ce trebuie sa citesc si eu aceeasi carte pe care a citit-o deja toata gasca. Ei si ce daca le-a placut la toti. Mie s-ar putea sa nu-mi placa. Da, chiar asa. Lui Marius ii plac SF-urile, lui Liana ii plac cartile cu vampiri, mie imi plac cartile de dragoste. Clar, nu e neaparat sa-mi placa si mie.

O gramada de referinte pe coperta. Le-a placut de la prima pagina, daaa, sigur, bla-bla...si incep sa citesc: 10 pagini, 20 de pagini, si nimic; ce-i drept, fontul e urias, asa ca 20 de pagini s-ar putea sa incapa cu un font normal pe o foaie A4. Si la pagina 21, buuum! Nu poti s-o mai lasi. Si ma gandeam la Lucian, pai normal ca n-a mai putut sa plece in club daca avea de terminat Jocurile Foamei. Stai, ca el de fapt a citit doar volumul 2. Ce bine ca si volumul 2 e irezistibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu